Om os

Vi er en moderne tømrervirksomhed med særlig erfaring i sommerhusbyggeri. Vi bygger efter de gode traditioner og bruger hele tiden vores kompetencer til at optimere alle vores byggeprocesser. God kommunikation mellem de forskellige faggrupper og håndværkere, der ved lige præcis hvad de skal, er med til at optimere byggeprocessen og derved holde prisen nede.

Vi udvikler sommerhusene i samarbejde med Stær Arkitektur, med henblik på at skabe bedst mulig kvalitet – både æstetisk og funktionelt – inden for de givne rammer. Vi optimerer kvadratmetrene og tilpasser designet til netop dig og den specifikke grund. Vores erfaring er, at arkitektegnede sommerhuse ikke behøver at koste mere – vægge, som flyttes på papiret, er ikke dyre – det handler om, at være opmærksom og bruge lidt ekstra ressourcer i den indledende dialog og tegningsfasen. 

Det gode samarbejde mellem arkitekt og byggefirma handler om at kombinere det kreative, æstetiske øje og fokus omkring Jeres behov og ønskede funktionalitet med den byggetekniske viden og udførende erfaring – Vi udnytter kompetencerne indenfor hver vores arbejdsområde til Jeres fordel i udviklingen og opførelsen af Jeres sommerhus.

Vi sætter en ære i at udføre et godt stykke håndværk, som vi stolt kan levere til vores kunder. Vi gør det, fordi det er vores passion og fordi vi elsker at komme på arbejde.

Velkommen til JM Sommerhuse – Vi bygger dine drømme!

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere eller se et af sommerhusene i virkeligheden, er der mulighed for det.
Ring eller skriv til os, så finder vi et tidspunkt, der passer dig