Formkoncept “Ensidig tag”

Udgangspunktet for dette formkoncept er en basis ramme, der skitserer et udtryk, som kan modificeres i det uendelige. Vi tilpasser størrelse, udformningen af rummene og de overdækkede arealer, vinduer, materialer osv. efter den specifikke grund samt Jeres individuelle behov og ønsker.

Fleksibiliteten omkring variationsmulighederne gør, at sommerhuset kan variere i pris alt efter Jeres valg – Herunder er skitseret nogle fra-priser på forskellige størrelseseksempler og nederst på siden ses forskellige sommerhuse vi har opført indenfor dette koncept.

Kontakt Jakob / JM Sommerhuse for at få en snak om Jeres drømme, specifikke krav og øvrige rammer, for at få en indikation omkring økonomien for Jeres sommerhusprojekt. Skal vi bygge for Jer indgår, i opstarten af processen, en indledende dialog mellem Jer og Arkitekt Lotte / Stær Arkitektur, som i samarbejde med Jer, vil tegne en planløsning som tilgodeser netop Jeres behov og ønsker. Her sættes fokus på stedet, funktionalitet og udtryk, for at udvikle den bedst mulige løsning. 

 • ,-Ensidig Model 95 
  Priser fra 1.695.000,-*
  Sommerhusets areal er ca. 95 m2 + ca. 20 m2 overdækket terrasse.
 • Ensidig Model 115
  Priser fra 1.895.000,-*
  Sommerhusets areal er ca. 115 m2 + ca. 25 m2 overdækket terrasse.
 • Ensidig Model 135 
  Priser fra 2.095.000,-*
  Sommerhusets areal er ca. 135 m2 + ca. 30 m2 overdækket terrasse.

*Priserne er vejledende

Arkitektonisk udtryk
Sommerhuset med det ensidige tag kan ændre karakter og stil i kraft af de mange variationsmuligheder indenfor bl.a. materialevalg. Herunder ses forskellige udtryk af Model 135 med tilvalg af højtliggende vinduer og på øverste fleksibel afskærmning. 

Formkoncept_Ensidig_Arkitektonisk udtryk_1

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere eller se et af sommerhusene i virkeligheden, er der mulighed for det.
Ring eller skriv til os, så finder vi et tidspunkt, der passer dig.


Kontakt