Processen


JM Sommerhuse er funderet ud fra visionen om at skabe kvalitetssommerhuse til konkurrencedygtige priser – Huse som er tilpasset den specifikke grund samt Jeres individuelle behov og ønsker – Læs mere herom under “Vores koncept”. Nedenfor er kort beskrevet, hvordan du kan forvente en proces med os forløber:  

Dialog: Ved henvendelse til JM Sommerhuse får I en indledende dialog med Per, som ejer og driver virksomheden – Her afklares Jeres drømme og hvorledes de kan realiseres indenfor Jeres økonomiske ramme.

Møde på grunden: Vi mødes på grunden sammen med arkitekt Lotte fra Stær Arkitektur – Formålet er at blive klogere på Jeres behov og ønsker, samt registrere grunden, drøfte muligheder, potentialer og evt. aspekter, som vi skal være opmærksom på, for at kunne udforme sommerhuset specifikt til Jer, grunden og rammerne omkring.

Kontrakt: I indgår kontrakt med os på baggrund af specificerede ønsker og definerede kriterier omkring formkoncept, størrelse, materialeniveau mv., som efterlader rum for tilpasning i den efterfølgende fase. Det vurderes, om der allerede nu skal landinspektør på sagen for opmåling af skel, terræn e.lign. og om evt. boreprøver skal udføres.

Skitsering: Stær Arkitektur udarbejder i dialog og samarbejde med Jer en planløsning, som tilgodeser Jeres behov og ønsker. Stil og udtryk drøftes nærmere, hvormed den overordnede udformning omkring vinduessætning og materialeholdning skitseres.

Projektering og myndighedsansøgning: Tegninger til byggeansøgning udarbejdes og suppleres af teknisk materiale i nødvendigt omfang. Arbejdstegninger med endelig specificering af materialer og detaljer udføres/aftales.  

Udførelse: Efter myndighedsgodkendelse går vi i jorden efter aftale….

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere eller se et af sommerhusene i virkeligheden, er der mulighed for det.
Ring eller skriv til os, så finder vi et tidspunkt, der passer dig